Als je een gezellig date hebt gehad met een vrouw en het klikt, dan komt het in bepaalde gevallen voor dat jullie nog even naar jouw woning gaan en daar seks hebben. Soms gebeurd dit niet direct na de eerste date, maar als jullie je tot elkaar voelen aangetrokken dan komt dat moment er ongetwijfeld aan. Het is uiteraard belangrijk dat je het de eerste keer helemaal veilig doet. Gebruik een condoom om problemen te voorkomen. Nadat jullie getest zijn, kan dat worden opgeheven.

langer volhoudenDe eerste keer seks hebben met een nieuwe partner is best wel spannend, laten we eerlijk zijn. Je wilt als man natuurlijk een goede indruk achterlaten. Doorgaans ben je er niet bepaald trots op als je al heel snel je lading verschiet.

Je wilt het langer vol kunnen houden en dus niet meer snel klaarkomen, zodat zij zich ook helemaal kan ontspannen en ervan kan genieten. Daarvoor heb je doorgaans wat langer de tijd nodig. Maar voor veel mannen voelt het als iets waar ze weinig aan kunnen doen. Is dat wel helemaal waar? Kun je er echt niets aan doen, of is het toch mogelijk om dit uit te stellen zodat je het langer vol kunt houden in bed?

Het is mogelijk om er iets aan te doen

Er zijn diverse zaken die eraan gedaan kunnen worden. Zo zijn er bijvoorbeeld condooms beschikbaar waardoor je eikel minder gevoelig wordt en je het dus een stuk langer kunt uithouden. Deze condooms zijn gewoon vrij verkrijgbaar bij de gemiddelde drogisterij.

Je kunt er gerust naar vragen of wat onderzoek doen op het internet. Dit is natuurlijk een manier om er fysiek iets aan te doen, maar het is ook mogelijk om tijdens de seks aan heel andere zaken te doen. Bijvoorbeeld het huiswerk dat nog gedaan moet worden of de badkamer schoonmaken. Hele alledaagse dingen kunnen ervoor zorgen dat je minder opgewonden bent en het dus een stuk langer vol kunt houden in bed met je nieuwe partner. Zo maak je indruk en kun je haar laten genieten.