Het is in de huidige tijd niet altijd makkelijk om te voldoen aan alle verwachtingen. De verwachtingen van jezelf, van vrienden en familie, van de maatschappij. Daarom hebben wij Maud Geniet in het leven geroepen. Op Maud Geniet plaatsen wij dagelijks artikelen die het leven wat makkelijker maken, althans dat hopen we.

Beauty, lifestyle en gezondheid

De thema’s waarover we schrijven zijn diverse maar hebben altijd te maken met beauty, lifestyle en gezondheid. Van makeup tips, tot tips om duurzamer te leven, de fijnste haarproducten en de allerbeste skincare. Zonder dat we gaan voor perfect, er is altijd ruimte voor verbetering maar soms is goed genoeg echt goed genoeg.

Kritische blik

We hebben een kritische maar liefdevolle blik, op onszelf en op onze omgeving en een minder liefdevolle en juiste maar kritische blik op producten die we dagelijks in onze mond stoppen en op onze huid smeren. Hoe natuurlijker hoe beter.

Gezondheid

Onze nummer 1 focus is onze gezondheid, als je zelf wel eens een periode hebt gehad waarin je ziek bent geweest of je minder hebt gevoeld dan heb je je vast gerealiseerd dat gezondheid ontzettend belangrijk is. Superfoods, gezonde recepten, dieten, alles komt aan bod. Als wij ervoor kunnen zorgen dat jij net iets lekkerder in je vel zit is onze missie geslaagd.

Lifestyle

Wanneer we het over gezondheid hebben is de toon vaak wat serieuzer, onze lifestyle artikelen zijn luchtig, leuk en divers. De ene keer gaat het over interieur, dan weer over duurzame modemerken of de fijnste boeken die we de afgelopen tijd hebben gelezen.

Beauty

Beauty mag natuurlijk niet ontbreken, want zijn we niet allemaal stiekem dagelijks bezig om er net iets mooier uit te zien? We smeren wat foundation, doen een likje mascara op, laten ons haar verven en onze nagels doen. Dit is iets gechargeerd, maar je snapt het punt. Ook hier zijn de onderwerpen divers, van make-up tips tot de beste haarproducten, van herbruikbare wattenschijfjes tot castor olie. We behandelen het allemaal.

Kortom, als jij op zoek bent naar je dagelijkse dosis informatie over beauty, lifestyle en gezondheid dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres. Dag in, dag uit.